Bericht versturen
Qingdao Yilan Cable Co., Ltd. 86-- 18724796885 atwood.lee@hold-one.com
Sheathed Type MI Cable , Fire Resistant Electrical Wire Heavy Duty

In de schede gestoken Type MI Kabel, Vuurvaste Elektro Op zwaar werk berekende Draad

 • Hoog licht

  type mi kabel

  ,

  micc kabel

 • Naam van het product
  minerale geïsoleerde kabel
 • buitenjasje
  Schoon & Vlot pvc
 • Isolatiemateriaal
  PVC
 • Leidingmateriaal
  Koper
 • Type
  Geïsoleerd
 • Aantal geleiders
  Multicore
 • Merknaam
  HOLD-ONE
 • Min. bestelaantal
  100m
 • Prijs
  USD 0.87-2.66/M
 • Verpakking Details
  Houten trommel
 • Levertijd
  7 dagen na ontvangen storting
 • Betalingscondities
  L / C, T / T

In de schede gestoken Type MI Kabel, Vuurvaste Elektro Op zwaar werk berekende Draad

MICC Op zwaar werk berekende Mineraal Geïsoleerde de Weerstandskabel van de Kabel1000v Brand

 

Mineraal Geïsoleerde Kabel

 

Het mineraal isoleerde de kabel genoemde vuurvaste kabel of koperisolatie van het de schedemagnesiumoxide van het kernkoper vuurvaste kabel. Het noemde in het buitenland MI kabel in. De minerale geïsoleerde kabels zijn samengesteld uit hoge geleidingsvermogenkoperen geleider, anorganische magnesiumoxideisolatie, naadloze koperschede. Wanneer de kabels in corrosieplaats wordt gebruikt, kan het zijn toevoegt een laag van de plastic schede van pvc op de buitenste laag, en het kan zijn toevoegt een laag van schede die in lage rook, niet-halogeen om het even welke kleur die die met de bepalingen van de staat in de bouw in overeenstemming zijn of ondergrondse plaatsen voor schoonheidsdoel of toegankelijke plaatsen.

 

 

Voordelen van Mineraal Geïsoleerde Kabels

 

De isolatie in Mineraal geïsoleerde kabels brandt niet, wat tot het ideaal voor toepassingen maakt waar de brand catastrofaal zou kunnen zijn. De medische apparaten, de elektrische centrales en de boorplatforms zijn voorbeelden van plaatsen waar de installatie van MI kabels verrichtingen veiliger maakt.

 

Producthoogtepunten

 

- Vermogen op hoge temperatuur

- Hoog-wattsdichtheid

- Hoge corrosieweerstand

- Verstrekken de laser gelaste kokers superieure betrouwbaarheid

- Duurzaam ontwerp voor gebruik in ruwe milieu's

- Beschikbare douanegrootte om uw nauwkeurige specificaties te ontmoeten

 
Norm
 
Internationaal: CEI 60502, CEI 60228
China: GB/T 12706
Andere normen: zoals BS, speciale de machtskabel van DIN en van ICEA, van het ontwerp & van de vervaardiging volgens het speciale verzoek van de klant.
 
VERPAKKING EN HET VERSCHEPEN

Wij kunnen de striktste afleveringsschema's ontmoeten volgens per inkooporder. Het ontmoeten van de uiterste termijn is altijd met hoogste prioriteit aangezien om het even welke vertraging in de levering van kabel tot algemene projectvertraging en kostenoverschrijding kan bijdragen.
De kabel wordt geleverd in houten spoelen, golfdozen en rollen. De kabeleinden worden verzegeld met het plakband van BOPP en niet-hygroscopische verzegelende kappen om de kabeleinden tegen vochtigheid te beschermen. Het vereiste merken zal met een weerbestendig materiaal op outsides van trommel volgens de eis van de klant worden gedrukt.
 

Wij zijn een vervaardiging in dit ingediend vele jaren, kunnen wij onze klantenkabels met goede kwaliteit en prijs aanbieden.

Wij heten in binnen- en buitenland oprecht klanten welkom om met ons te onderhandelen en samen te werken!!!

 
Ongeveer ons
 
Opgericht in 2000, greep-. is een moderne onderneming die op grote schaal zich in R&D en productie van draad en kabel specialiseren. Het bedrijf heeft een geïsoleerde draadworkshop, een workshop van de laag voltagekabel, een workshop van de hoogspanningskabel en kabeltoebehoren, en een workshop van de koperverwerking. Het bestaat uit administratieve zakenafdeling, op de markt brengende afdeling, technologieonderzoek en ontwikkelingsafdeling, kwaliteitsbewakingsafdeling, die en financiert afdeling, materiële leveringsafdeling, veiligheidsproductieafdeling, enz., en heeft verkoop en de dienstorganisaties in 106 grote en middelgrote steden over het land plannen. De belangrijke producten van het bedrijf zijn: het rubber stak flexibele kabel, polyethyleen in de schede gestoken in de schede flexibele kabel, pvc geïsoleerde controlekabel, pvc geïsoleerde machtskabel, boven geïsoleerde kabel, aluminiumstreng en het aluminiumstreng van de staalkern, pvc geïsoleerde Schede (zachte) draad en kabel, enz., en concentreert zich op de de halogeen-vrije ontwikkeling en productie van laag-rook, laag-rook laag-halogeen, pre-takkabel en diverse vlam - vertrager, vuurvaste, het beschermen en andere speciale kabels tot meer dan 10.000 specificaties. De jaarlijkse productiecapaciteit kan 1 miljard yuans bereiken. De bedrijven kunnen volgens nationale of internationale normen produceren.