Bericht versturen
Qingdao Yilan Cable Co., Ltd. 86-- 18724796885 atwood.lee@hold-one.com
Multi Core Mineral Insulated Copper Sheathed Cable , Mineral Insulated Power Cable

Multikernmineraal Geïsoleerde Koper In de schede gestoken Kabel, Mineraal Geïsoleerde Machtskabel

 • Hoog licht

  type mi kabel

  ,

  mineraal geïsoleerde draad

 • Naam van het product
  minerale geïsoleerde kabel
 • Isolatiemateriaal
  PVC
 • Leidingmateriaal
  Koper
 • buitenjasje
  Schoon & Vlot pvc
 • Type
  Geïsoleerd
 • Aantal geleiders
  Multicore
 • Merknaam
  HOLD-ONE
 • Min. bestelaantal
  100m
 • Prijs
  USD 0.87-2.66/M
 • Verpakking Details
  Houten trommel
 • Levertijd
  7 dagen na ontvangen storting
 • Betalingscondities
  L / C, T / T

Multikernmineraal Geïsoleerde Koper In de schede gestoken Kabel, Mineraal Geïsoleerde Machtskabel

MICC Op zwaar werk berekende Mineraal Geïsoleerde de Weerstandskabel van de Kabel1000v Brand

 

Beschrijving

 

 

De mineraal-geïsoleerde koper-beklede kabel is een verscheidenheid van elektrodiekabel van koperen geleiders binnen een koperschede wordt gemaakt, door anorganisch magnesiumoxidepoeder wordt geïsoleerd. Een gelijkaardig die product met metalen buiten koper in de schede wordt wordt gestoken wordt genoemd minerale geïsoleerde metaal in de schede gestoken (MIMS)-kabel.

 

 

Voordelen van Mineraal Geïsoleerde Kabels

 

Aangezien alle materialen van deze kabel anorganisch zijn, heeft het sommige voordelen geen die andere kabels, zoals, brandpreventie, hoog huidig laadvermogen, weerstand tegen mechanische niet-toxische schade kunnen hebben, niet-halogeen, explosiebestendig, waterdicht, corrosieweerstand, met lange levensuur, veiligheid, overbelastingsweerstand, weerstand op hoge temperatuur, lage kosten, kleine buigende die straal, anti-mier, anti-rattenbeet, koperschede als beschermende aan de grond zettende draad etc. wordt gebruikt.

 

Producthoogtepunten

 

- Vermogen op hoge temperatuur

- Hoog-wattsdichtheid

- Hoge corrosieweerstand

- Verstrekken de laser gelaste kokers superieure betrouwbaarheid

- Duurzaam ontwerp voor gebruik in ruwe milieu's

- Beschikbare douanegrootte om uw nauwkeurige specificaties te ontmoeten

 
Norm
 
Internationaal: CEI 60502, CEI 60228
China: GB/T 12706
Andere normen: zoals BS, speciale de machtskabel van DIN en van ICEA, van het ontwerp & van de vervaardiging volgens het speciale verzoek van de klant.
 
VERPAKKING EN HET VERSCHEPEN

Wij kunnen de striktste afleveringsschema's ontmoeten volgens per inkooporder. Het ontmoeten van de uiterste termijn is altijd met hoogste prioriteit aangezien om het even welke vertraging in de levering van kabel tot algemene projectvertraging en kostenoverschrijding kan bijdragen.
De kabel wordt geleverd in houten spoelen, golfdozen en rollen. De kabeleinden worden verzegeld met het plakband van BOPP en niet-hygroscopische verzegelende kappen om de kabeleinden tegen vochtigheid te beschermen. Het vereiste merken zal met een weerbestendig materiaal op outsides van trommel volgens de eis van de klant worden gedrukt.
 

Wij zijn een vervaardiging in dit ingediend vele jaren, kunnen wij onze klantenkabels met goede kwaliteit en prijs aanbieden.

Wij heten in binnen- en buitenland oprecht klanten welkom om met ons te onderhandelen en samen te werken!!!

 
Ongeveer ons
 
Opgericht in 2000, greep-. is een moderne onderneming die op grote schaal zich in R&D en productie van draad en kabel specialiseren. Het bedrijf heeft een geïsoleerde draadworkshop, een workshop van de laag voltagekabel, een workshop van de hoogspanningskabel en kabeltoebehoren, en een workshop van de koperverwerking. Het bestaat uit administratieve zakenafdeling, op de markt brengende afdeling, technologieonderzoek en ontwikkelingsafdeling, kwaliteitsbewakingsafdeling, die en financiert afdeling, materiële leveringsafdeling, veiligheidsproductieafdeling, enz., en heeft verkoop en de dienstorganisaties in 106 grote en middelgrote steden over het land plannen. De belangrijke producten van het bedrijf zijn: het rubber stak flexibele kabel, polyethyleen in de schede gestoken in de schede flexibele kabel, pvc geïsoleerde controlekabel, pvc geïsoleerde machtskabel, boven geïsoleerde kabel, aluminiumstreng en het aluminiumstreng van de staalkern, pvc geïsoleerde Schede (zachte) draad en kabel, enz., en concentreert zich op de de halogeen-vrije ontwikkeling en productie van laag-rook, laag-rook laag-halogeen, pre-takkabel en diverse vlam - vertrager, vuurvaste, het beschermen en andere speciale kabels tot meer dan 10.000 specificaties. De jaarlijkse productiecapaciteit kan 1 miljard yuans bereiken. De bedrijven kunnen volgens nationale of internationale normen produceren.