Bericht versturen
Qingdao Yilan Cable Co., Ltd. 86-- 18724796885 atwood.lee@hold-one.com
Low Voltage Flame Resistant Cable , Electrical Copper Cable Mineral Insulated s

Laag Voltage Vuurvaste Kabel, Elektrokoperkabel Mineraal Geïsoleerd s

 • Hoog licht

  type mi kabel

  ,

  micc kabel

 • Naam van het product
  minerale geïsoleerde kabel
 • Isolatiemateriaal
  PVC
 • Leidingmateriaal
  Koper
 • buitenjasje
  Schoon & Vlot pvc
 • Type
  Geïsoleerd
 • Aantal geleiders
  Multicore
 • Merknaam
  HOLD-ONE
 • Min. bestelaantal
  100m
 • Prijs
  USD 0.87-2.66/M
 • Verpakking Details
  Houten trommel
 • Levertijd
  7 dagen na ontvangen storting
 • Betalingscondities
  L / C, T / T

Laag Voltage Vuurvaste Kabel, Elektrokoperkabel Mineraal Geïsoleerd s

MICC Op zwaar werk berekende Mineraal Geïsoleerde de Weerstandskabel van de Kabel1000v Brand

 

Beschrijving


Aangezien één van het meest professionele mineraal kabelfabrikanten en leveranciers in China isoleerde, worden wij door aangepaste die producten gekenmerkt in China met concurrerende prijs worden gemaakt. Gelieve te rusten verzekerd om bulkmineraal geïsoleerde kabel in voorraad van onze fabriek hier te kopen. Contacteer ons voor pricelist en citaat.

 

Voordelen van Mineraal Geïsoleerde Kabels

 

Aangezien alle materialen van deze kabel anorganisch zijn, heeft het sommige voordelen geen die andere kabels, zoals, brandpreventie, hoog huidig laadvermogen, weerstand tegen mechanische niet-toxische schade kunnen hebben, niet-halogeen, explosiebestendig, waterdicht, corrosieweerstand, met lange levensuur, veiligheid, overbelastingsweerstand, weerstand op hoge temperatuur, lage kosten, kleine buigende die straal, anti-mier, anti-rattenbeet, koperschede als beschermende aan de grond zettende draad etc. wordt gebruikt.

 
Toepassing
 
 • Openbare dienst
Stations, weg & spoortunnels, openbare verlichting, parkeerterreinen, openbare dienstgebouwen.
Bezit & persoonlijke veiligheid
Winkelcomplexxen, luchthavens, ondergrondse spoorwegsystemen, scholen, de ziekenhuizen, hotels, theaters, kerken.
 
 • Situatie op hoge temperatuur
Gieterijen, krachtcentrales, ketelhuizen, ijzer & staal de industrieën, marine & schipgebouwen.
 
 • Potentieel explosief gebied
Raffinaderijen, chemische installaties, olie & gasproductie, benzinestations, verwerkingsinstallaties, garages.
 
 • Hygiënesituatie
Voedsel & drankverwerking, de farmaceutische werken, de ziekenhuizen, keukens, koelingsinstallaties.
 
 • Algemene installatie
, & Macht machtsdistributie & subkringen, brandalarmen & noodsituatie, liften & roltrappen die aansteken aansteken.
 
Norm
 
Internationaal: CEI 60502, CEI 60228
China: GB/T 12706
Andere normen: zoals BS, speciale de machtskabel van DIN en van ICEA, van het ontwerp & van de vervaardiging volgens het speciale verzoek van de klant.
 
VERPAKKING EN HET VERSCHEPEN

Wij kunnen de striktste afleveringsschema's ontmoeten volgens per inkooporder. Het ontmoeten van de uiterste termijn is altijd met hoogste prioriteit aangezien om het even welke vertraging in de levering van kabel tot algemene projectvertraging en kostenoverschrijding kan bijdragen.
De kabel wordt geleverd in houten spoelen, golfdozen en rollen. De kabeleinden worden verzegeld met het plakband van BOPP en niet-hygroscopische verzegelende kappen om de kabeleinden tegen vochtigheid te beschermen. Het vereiste merken zal met een weerbestendig materiaal op outsides van trommel volgens de eis van de klant worden gedrukt.
 
Ongeveer ons
 
Opgericht in 2000, greep-. is een moderne onderneming die op grote schaal zich in R&D en productie van draad en kabel specialiseren. Het bedrijf heeft een geïsoleerde draadworkshop, een workshop van de laag voltagekabel, een workshop van de hoogspanningskabel en kabeltoebehoren, en een workshop van de koperverwerking. Het bestaat uit administratieve zakenafdeling, op de markt brengende afdeling, technologieonderzoek en ontwikkelingsafdeling, kwaliteitsbewakingsafdeling, die en financiert afdeling, materiële leveringsafdeling, veiligheidsproductieafdeling, enz., en heeft verkoop en de dienstorganisaties in 106 grote en middelgrote steden over het land plannen. De belangrijke producten van het bedrijf zijn: het rubber stak flexibele kabel, polyethyleen in de schede gestoken in de schede flexibele kabel, pvc geïsoleerde controlekabel, pvc geïsoleerde machtskabel, boven geïsoleerde kabel, aluminiumstreng en het aluminiumstreng van de staalkern, pvc geïsoleerde Schede (zachte) draad en kabel, enz., en concentreert zich op de de halogeen-vrije ontwikkeling en productie van laag-rook, laag-rook laag-halogeen, pre-takkabel en diverse vlam - vertrager, vuurvaste, het beschermen en andere speciale kabels tot meer dan 10.000 specificaties. De jaarlijkse productiecapaciteit kan 1 miljard yuans bereiken. De bedrijven kunnen volgens nationale of internationale normen produceren.