Bericht versturen
Qingdao Yilan Cable Co., Ltd. 86-- 18724796885 atwood.lee@hold-one.com
4 Core Mineral Insulated Cable High Temperature Inorganic Material Insulated

4 Anorganische Geïsoleerde Materiaal Op hoge temperatuur van de kern het Mineraal Geïsoleerde Kabel

 • Hoog licht

  type mi kabel

  ,

  micc kabel

 • Naam van het product
  minerale geïsoleerde kabel
 • Isolatiemateriaal
  PVC
 • Leidingmateriaal
  Koper
 • buitenjasje
  Schoon & Vlot pvc
 • Type
  Geïsoleerd
 • Aantal geleiders
  Multicore
 • Merknaam
  HOLD-ONE
 • Min. bestelaantal
  100m
 • Prijs
  USD 0.87-2.66/M
 • Verpakking Details
  Houten trommel
 • Levertijd
  7 dagen na ontvangen storting
 • Betalingscondities
  L / C, T / T

4 Anorganische Geïsoleerde Materiaal Op hoge temperatuur van de kern het Mineraal Geïsoleerde Kabel

MICC Op zwaar werk berekende Mineraal Geïsoleerde de Weerstandskabel van de Kabel1000v Brand

 

Beschrijving

 

De KABELco. van QINGDAO YICABLE, Ltd is een fabrikant van mineraal geïsoleerde kabel (MI Kabel) dat voor temperatuursensor - Thermokoppel (Type K, J, T, N, B, R, S, C) en OTO wordt gebruikt. Wij vervaardigen onze eigen MI Kabel, beginnen wij van een kwaliteitsstichting weinigen kunnen aanpassen. De douaneontwerpen, de verschillende configuraties van de signaaldraad, de geassorteerde schedematerialen en een grote verscheidenheid van legeringen worden aangeboden.

 

MICC de kabelassemblage is ideaal voor macht, controle, instrumentatie en thermokoppeltoepassingen op geclassificeerde gebieden. De koper buitenschede wordt goedgekeurd als grondleider en de hoge huidige classificatie kan vrijwel alle machtstoepassingen tevredenstellen. Daarnaast m.i-kenmerkt de kabel een laag fysiek profiel dat onbeperkte krommingen zonder trekkrachtdozen toestaat.

 

Producthoogtepunten

 

- Vermogen op hoge temperatuur

- Hoog-wattsdichtheid

- Hoge corrosieweerstand

- Verstrekken de laser gelaste kokers superieure betrouwbaarheid

- Duurzaam ontwerp voor gebruik in ruwe milieu's

- Beschikbare douanegrootte om uw nauwkeurige specificaties te ontmoeten

 
Ideaal voor

Tanks en Schepen
De vultrechters van de machtsgeneratie
Pijp het vinden
Containers en trommels
Kleppen, flenzen, metaalbuizen
Straalkachels
Ovens
Sluisdeur het verwarmen
Reactoren
Plaat het verwarmen
Pomp het verwarmen
Ononderbroken het verwarmen ovens
 
Norm
 
Internationaal: CEI 60502, CEI 60228
China: GB/T 12706
Andere normen: zoals BS, speciale de machtskabel van DIN en van ICEA, van het ontwerp & van de vervaardiging volgens het speciale verzoek van de klant.
 
VERPAKKING EN HET VERSCHEPEN

Wij kunnen de striktste afleveringsschema's ontmoeten volgens per inkooporder. Het ontmoeten van de uiterste termijn is altijd met hoogste prioriteit aangezien om het even welke vertraging in de levering van kabel tot algemene projectvertraging en kostenoverschrijding kan bijdragen.
De kabel wordt geleverd in houten spoelen, golfdozen en rollen. De kabeleinden worden verzegeld met het plakband van BOPP en niet-hygroscopische verzegelende kappen om de kabeleinden tegen vochtigheid te beschermen. Het vereiste merken zal met een weerbestendig materiaal op outsides van trommel volgens de eis van de klant worden gedrukt.
 

Wij zijn een vervaardiging in dit ingediend vele jaren, kunnen wij onze klantenkabels met goede kwaliteit en prijs aanbieden.

Wij heten in binnen- en buitenland oprecht klanten welkom om met ons te onderhandelen en samen te werken!!!

 
Ongeveer ons
 
Opgericht in 2000, greep-. is een moderne onderneming die op grote schaal zich in R&D en productie van draad en kabel specialiseren. Het bedrijf heeft een geïsoleerde draadworkshop, een workshop van de laag voltagekabel, een workshop van de hoogspanningskabel en kabeltoebehoren, en een workshop van de koperverwerking. Het bestaat uit administratieve zakenafdeling, op de markt brengende afdeling, technologieonderzoek en ontwikkelingsafdeling, kwaliteitsbewakingsafdeling, die en financiert afdeling, materiële leveringsafdeling, veiligheidsproductieafdeling, enz., en heeft verkoop en de dienstorganisaties in 106 grote en middelgrote steden over het land plannen. De belangrijke producten van het bedrijf zijn: het rubber stak flexibele kabel, polyethyleen in de schede gestoken in de schede flexibele kabel, pvc geïsoleerde controlekabel, pvc geïsoleerde machtskabel, boven geïsoleerde kabel, aluminiumstreng en het aluminiumstreng van de staalkern, pvc geïsoleerde Schede (zachte) draad en kabel, enz., en concentreert zich op de de halogeen-vrije ontwikkeling en productie van laag-rook, laag-rook laag-halogeen, pre-takkabel en diverse vlam - vertrager, vuurvaste, het beschermen en andere speciale kabels tot meer dan 10.000 specificaties. De jaarlijkse productiecapaciteit kan 1 miljard yuans bereiken. De bedrijven kunnen volgens nationale of internationale normen produceren.