Bericht versturen
Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Qingdao Yilan Cable Co., Ltd. 86-- 18724796885 atwood.lee@hold-one.com
Fabrieksreis Vraag een offerte aan
Thuis -

Qingdao Yilan Cable Co., Ltd. Fabrieksreis

  • Qingdao Yilan Cable Co., Ltd. fabriek productielijn

lopende band

De Kabelco. van Qingdaoyicable, Ltd heeft een geïsoleerde draadworkshop, een workshop van de laag voltagekabel, een workshop van de hoogspanningskabel en kabeltoebehoren, en een workshop van de koperverwerking.

 

Elk van lopende banden en het testen instrumenten, hoogte - het kwaliteitsmateriaal en de nauwkeurige het testen instrumenten konden waarborgen dat de kabels van de Kabel van Qingdao Yicable norm samenkomen. De bedrijven kunnen volgens nationale of internationale normen produceren.  

Qingdao Yilan Cable Co., Ltd. fabriek productielijn 0

 

 

 

OEM / ODM

Het bedrijf heeft een efficiënt technisch ontwikkelingsteam, en een volledige waaier van ervaring in ontwerp, ontwikkeling, steekproefproductie, lopende bandproductie, projectleiding, en kwaliteitscontrolenormen geaccumuleerd en beheerst. Wij voldoen aan de behoeften van klanten met uitstekende producten en de uitstekende dienst.

R & D

Ons technisch centrum bestaat uit technische afdeling en R&D-afdeling, met een team van ervaren technische elites en professionele ingenieurs. Wij niet alleen concentreren ons bij het basisonderzoek, maar ook streven naar hoogste geavanceerde technologie met grote innovatie en creatieve macht.