Bericht versturen
Qingdao Yilan Cable Co., Ltd. 86-- 18724796885 atwood.lee@hold-one.com
500V Mineral Insulated Cable Multi Core Non Jacketed Fire Survival Smooth PVC

500V mineraal Geïsoleerd van de de Brandoverleving van de Kabel Multikern niet Bekleed Vlot pvc

 • Hoog licht

  type mi kabel

  ,

  micc kabel

 • Naam van het product
  minerale geïsoleerde kabel
 • Isolatiemateriaal
  PVC
 • Leidingmateriaal
  Koper
 • buitenjasje
  Schoon & Vlot pvc
 • Type
  Geïsoleerd
 • Aantal geleiders
  Multicore
 • Merknaam
  HOLD-ONE
 • Min. bestelaantal
  100m
 • Prijs
  USD 0.87-2.66/M
 • Verpakking Details
  Houten trommel
 • Levertijd
  7 dagen na ontvangen storting
 • Betalingscondities
  L / C, T / T

500V mineraal Geïsoleerd van de de Brandoverleving van de Kabel Multikern niet Bekleed Vlot pvc

MICC Op zwaar werk berekende Mineraal Geïsoleerde de Weerstandskabel van de Kabel1000v Brand

 

Voordelen van Mineraal Geïsoleerde Kabels

 

• Plooibaar

• Mechanisch meerdere

• Maak vuurvast

• Maak waterdicht

• Explosiebestendig

• Stralingbestendig

• Aansteker in gewicht

• Kan in lage temperaturen werken

 

Producthoogtepunten

 

- Vermogen op hoge temperatuur

- Hoog-wattsdichtheid

- Hoge corrosieweerstand

- Verstrekken de laser gelaste kokers superieure betrouwbaarheid

- Duurzaam ontwerp voor gebruik in ruwe milieu's

- Beschikbare douanegrootte om uw nauwkeurige specificaties te ontmoeten

 

Bezit

 

1. Het bezit van corrosiebewijs, organische geïsoleerde vuurvast vereist plastic buis of buis of ijzerbuis soms, is de plastic buis aansprakelijk om buis te verslechteren en te strijken is geschikt te roesten of te eroderen, maar de vuurvaste kabel heeft koperschede en de buis is onnodig, bovendien, koperschede heeft gunstige corrosieweerstand.

 

2. Vrij van elektromagnetische interferentie wanneer het bedrading van in dezelfde verticale schacht met informatiedraad en controledraad wegens beveiliging van koperschede de vuurvaste kabel zich niet de enige en controledraden of de kabels zou mengen;

 

3. Het Tinguishingsapparaat normaal in vlam, het vermindert brandschade, normaal dovend apparaten in vlam, vermindert het brandschade. Bovendien, het is betrouwbaar voor personeelsveiligheid, aangezien zijn koperschede een soort goede leider is, de het best aangeaarde PE draad is en de gehele kabel, het leven van zelfs 100 jaar behandelt;

4. Lange levensduur, weerstand op hoge temperatuur en degradatieweerstand van anorganisch geïsoleerd materiaal is zijn levensduur vaak van dat van organische geïsoleerde kabels, onder normale arbeidsvoorwaarden, kan zijn levensduur zijn zolang dat van gebouwen;

 

Wij leveren de volledige waaier de buitenbekledingen van van LSF (Lage Rook & Damp).

Voor identificatiedoeleinden gebruikt waar de kabels op de oppervlakte van muren of kabel trayplates in werking worden gesteld. Zij zijn gewoonlijk Rood in kleur voor brandbeveiliging, of de standaardsinaasappel. Wij kunnen een waaier van andere kleuren op verzoek ook leveren.

 

 
Norm
 
Internationaal: CEI 60502, CEI 60228
China: GB/T 12706
Andere normen: zoals BS, speciale de machtskabel van DIN en van ICEA, van het ontwerp & van de vervaardiging volgens het speciale verzoek van de klant.
 
VERPAKKING EN HET VERSCHEPEN

Wij kunnen de striktste afleveringsschema's ontmoeten volgens per inkooporder. Het ontmoeten van de uiterste termijn is altijd met hoogste prioriteit aangezien om het even welke vertraging in de levering van kabel tot algemene projectvertraging en kostenoverschrijding kan bijdragen.
De kabel wordt geleverd in houten spoelen, golfdozen en rollen. De kabeleinden worden verzegeld met het plakband van BOPP en niet-hygroscopische verzegelende kappen om de kabeleinden tegen vochtigheid te beschermen. Het vereiste merken zal met een weerbestendig materiaal op outsides van trommel volgens de eis van de klant worden gedrukt.
 

Wij zijn een vervaardiging in dit ingediend vele jaren, kunnen wij onze klantenkabels met goede kwaliteit en prijs aanbieden.

Wij heten in binnen- en buitenland oprecht klanten welkom om met ons te onderhandelen en samen te werken!!!

 
Ongeveer ons
 
Opgericht in 2000, greep-. is een moderne onderneming die op grote schaal zich in R&D en productie van draad en kabel specialiseren. Het bedrijf heeft een geïsoleerde draadworkshop, een workshop van de laag voltagekabel, een workshop van de hoogspanningskabel en kabeltoebehoren, en een workshop van de koperverwerking. Het bestaat uit administratieve zakenafdeling, op de markt brengende afdeling, technologieonderzoek en ontwikkelingsafdeling, kwaliteitsbewakingsafdeling, die en financiert afdeling, materiële leveringsafdeling, veiligheidsproductieafdeling, enz., en heeft verkoop en de dienstorganisaties in 106 grote en middelgrote steden over het land plannen. De belangrijke producten van het bedrijf zijn: het rubber stak flexibele kabel, polyethyleen in de schede gestoken in de schede flexibele kabel, pvc geïsoleerde controlekabel, pvc geïsoleerde machtskabel, boven geïsoleerde kabel, aluminiumstreng en het aluminiumstreng van de staalkern, pvc geïsoleerde Schede (zachte) draad en kabel, enz., en concentreert zich op de de halogeen-vrije ontwikkeling en productie van laag-rook, laag-rook laag-halogeen, pre-takkabel en diverse vlam - vertrager, vuurvaste, het beschermen en andere speciale kabels tot meer dan 10.000 specificaties. De jaarlijkse productiecapaciteit kan 1 miljard yuans bereiken. De bedrijven kunnen volgens nationale of internationale normen produceren.