Bericht versturen
Qingdao Yilan Cable Co., Ltd. 86-- 18724796885 atwood.lee@hold-one.com
XLPE 10 Sq Mm Single Core Cable , Single Core Electrical Wire For Home

XLPE 10 Sq Mm kiest Kernkabel, Enige Kern Elektrodraad voor Huis uit

 • Hoog licht

  kies geïsoleerde kabel uit

  ,

  de enige kabel van het kernkoper

 • Naam van het product
  enige kerndraad
 • buitenjasje
  Schoon & Vlot pvc
 • Isolatiemateriaal
  PVC, XLPE
 • Leidingmateriaal
  Koper
 • kleur
  Rood/zwart/blauw/yellow+green
 • Toepassing
  Verwarmend, binnen openlucht/industry-levering
 • Merknaam
  HOLD-ONE
 • Min. bestelaantal
  100m
 • Prijs
  USD 0.87-2.66/M
 • Verpakking Details
  Houten trommel
 • Levertijd
  7 dagen na ontvangen storting
 • Betalingscondities
  L / C, T / T

XLPE 10 Sq Mm kiest Kernkabel, Enige Kern Elektrodraad voor Huis uit

MICC Op zwaar werk berekende Mineraal Geïsoleerde de Weerstandskabel van de Kabel1000v Brand

 

Enige Kerndraad
 

Voor de diverse behoeften van onze cliënten zijn wij betrokken bij het aanbieden van een uitgebreide waaier van Enige Kern Op zwaar werk berekende Flexibele Kabels. Deze worden gemaakt gebruikend fijne kwaliteits materiële en geavanceerde technologie die hun met lange levensuur verzekert. De aangeboden producten worden erkend onder onze cliënten toe te schrijven aan hun fijne kwaliteit en het superieure eindigen. Voorts verzekeren wij ook geschikte levering van onze producten.

 

Voordelen van Enige Kerndraad

 

 • De boete levert
 • Sterkte met grote trekspanning
 • Redelijke prijzen
 • Hoog geleidingsvermogen
 • Temperatuurweerstand
 • Optimale sterkte

 

De enige Toepassing van de Kerndraad

 

De kabels/de draden worden gebruikt over het algemeen in de bouw van bedrading, voeder en takkringen, en interne secundaire industriële distributie. Zij zijn geïnstalleerd in opgezet of ingebedde oppervlakte buizen of gelijkaardige gesloten systemen en voor vaste bescherming, en op verlichtingsmontage en binnenkanttoestellen, mechanisme en controletoestel.

 

De kabels worden ook gebruikt voor algemeen doel, als bouw van draad voor macht, verlichting en controle bedrading. Zij kunnen plaats zijn in vrachtvervoer en buis.

 

Beschrijving Enige Kernpvc Geïsoleerde Draad
Leider: Naakte Koperen geleider van Klasse 1/2 (Vast lichaam)
Isolatie: Pvc-Samenstelling
Isolatiekleur Rood, Blauw, Groen, Geel, Bruin, Zwart, Grijs, Wit, Roze, Oranje, Geel/Groen
Temperatuurwaaier: -30 - 70℃
Nominaal Voltage: 300/500V, 450/750 V
Testvoltage: 2500 V
Minimale Buigende Straal: 4D
 
VERPAKKING EN HET VERSCHEPEN

Wij kunnen de striktste afleveringsschema's ontmoeten volgens per inkooporder. Het ontmoeten van de uiterste termijn is altijd met hoogste prioriteit aangezien om het even welke vertraging in de levering van kabel tot algemene projectvertraging en kostenoverschrijding kan bijdragen.
De kabel wordt geleverd in houten spoelen, golfdozen en rollen. De kabeleinden worden verzegeld met het plakband van BOPP en niet-hygroscopische verzegelende kappen om de kabeleinden tegen vochtigheid te beschermen. Het vereiste merken zal met een weerbestendig materiaal op outsides van trommel volgens de eis van de klant worden gedrukt.
 

Wij zijn een vervaardiging in dit ingediend vele jaren, kunnen wij onze klantenkabels met goede kwaliteit en prijs aanbieden.

Wij heten in binnen- en buitenland oprecht klanten welkom om met ons te onderhandelen en samen te werken!!!

 
Ongeveer ons
 
Opgericht in 2000, greep-. is een moderne onderneming die op grote schaal zich in R&D en productie van draad en kabel specialiseren. Het bedrijf heeft een geïsoleerde draadworkshop, een workshop van de laag voltagekabel, een workshop van de hoogspanningskabel en kabeltoebehoren, en een workshop van de koperverwerking. Het bestaat uit administratieve zakenafdeling, op de markt brengende afdeling, technologieonderzoek en ontwikkelingsafdeling, kwaliteitsbewakingsafdeling, die en financiert afdeling, materiële leveringsafdeling, veiligheidsproductieafdeling, enz., en heeft verkoop en de dienstorganisaties in 106 grote en middelgrote steden over het land plannen. De belangrijke producten van het bedrijf zijn: het rubber stak flexibele kabel, polyethyleen in de schede gestoken in de schede flexibele kabel, pvc geïsoleerde controlekabel, pvc geïsoleerde machtskabel, boven geïsoleerde kabel, aluminiumstreng en het aluminiumstreng van de staalkern, pvc geïsoleerde Schede (zachte) draad en kabel, enz., en concentreert zich op de de halogeen-vrije ontwikkeling en productie van laag-rook, laag-rook laag-halogeen, pre-takkabel en diverse vlam - vertrager, vuurvaste, het beschermen en andere speciale kabels tot meer dan 10.000 specificaties. De jaarlijkse productiecapaciteit kan 1 miljard yuans bereiken. De bedrijven kunnen volgens nationale of internationale normen produceren.