Bericht versturen
Qingdao Yilan Cable Co., Ltd. 86-- 18724796885 atwood.lee@hold-one.com
Indoor Outdoor 2.5 Mm Single Core Cable , Single Core Copper Wire PVC Compound

Binnen Openlucht 2,5 Mm kiezen Kernkabel, de Enige Samenstelling van de Draadpvc van het Kernkoper uit

 • Hoog licht

  enige kern beschermde draad

  ,

  kies geïsoleerde kabel uit

 • Naam van het product
  enige kerndraad
 • buitenjasje
  Schoon & Vlot pvc
 • Isolatiemateriaal
  PVC, XLPE
 • Leidingmateriaal
  Koper
 • kleur
  Rood/zwart/blauw/yellow+green
 • Toepassing
  Verwarmend, binnen openlucht/industry-levering
 • Merknaam
  HOLD-ONE
 • Min. bestelaantal
  100m
 • Prijs
  USD 0.87-2.66/M
 • Verpakking Details
  Houten trommel
 • Levertijd
  7 dagen na ontvangen storting
 • Betalingscondities
  L / C, T / T

Binnen Openlucht 2,5 Mm kiezen Kernkabel, de Enige Samenstelling van de Draadpvc van het Kernkoper uit

MICC Op zwaar werk berekende Mineraal Geïsoleerde de Weerstandskabel van de Kabel1000v Brand

 

Het verschil tussen de Enige Kern en de Multikern Elektrische Draad

 

Het belangrijkste verschil tussen de enige kern en de multikern elektrische draad is dat de zachtheid van de draad verschillend is. De essentie waarvan twee niet goed zijn, slechts het gebruik van het milieu is niet hetzelfde, bijvoorbeeld, u wil voor de de buis van de familieruimte dragen bedrading, blijkbaar gebruikend één enkele kern, enige kern wegens een bepaalde sterkte, het geschikte inpassen, eenvoudige verbinding. Maar de lijn moet een draai, een gebogen lijnaantal hebben, is blijkbaar gebruiken van multikern elektrische kabel goed, omdat de kernflexibiliteit, kan zonder het breken buigen goed is; maar het bestaan van de veelvoudige verbindingen van de kerndraad is gemakkelijk aan slecht contact van het het verwarmen probleem, zodat om gezamenlijk behandelingsgoed te maken.

 

Enige Kerndraad
 

Ons bedrijf wordt overwogen onder de prominente fabrikant en de handelaar van de beste Draad van de kwaliteits Enige Kern die voor diverse elektroindustrieën wordt gebruikt. De aangeboden kerndraad wordt vervaardigd gebruikend opperste kwaliteit grondstof en innovatieve technologie overeenkomstig de industrienormen. Voorts wordt deze kerndraad getest op gevarieerde kwaliteitsmaatregelen om zijn kwaliteit te handhaven.

 

Voordelen van Enige Kerndraad

 

 • Hoog geleidingsvermogen
 • Temperatuurweerstand
 • Optimale sterkte
 • Beschikbaar in HRFR/FRLS/ZHLS
 • Het naakte Koper & Ingeblikt verkopert

 

De enige Toepassing van de Kerndraad

 

De kabels/de draden worden gebruikt over het algemeen in de bouw van bedrading, voeder en takkringen, en interne secundaire industriële distributie. Zij zijn geïnstalleerd in opgezet of ingebedde oppervlakte buizen of gelijkaardige gesloten systemen en voor vaste bescherming, en op verlichtingsmontage en binnenkanttoestellen, mechanisme en controletoestel.

 

De kabels worden ook gebruikt voor algemeen doel, als bouw van draad voor macht, verlichting en controle bedrading. Zij kunnen plaats zijn in vrachtvervoer en buis.

 

Beschrijving Enige Kernpvc Geïsoleerde Draad
Leider: Naakte Koperen geleider van Klasse 1/2 (Vast lichaam)
Isolatie: Pvc-Samenstelling
Isolatiekleur Rood, Blauw, Groen, Geel, Bruin, Zwart, Grijs, Wit, Roze, Oranje, Geel/Groen
Temperatuurwaaier: -30 - 70℃
Nominaal Voltage: 300/500V, 450/750 V
Testvoltage: 2500 V
Minimale Buigende Straal: 4D
 
VERPAKKING EN HET VERSCHEPEN

Wij kunnen de striktste afleveringsschema's ontmoeten volgens per inkooporder. Het ontmoeten van de uiterste termijn is altijd met hoogste prioriteit aangezien om het even welke vertraging in de levering van kabel tot algemene projectvertraging en kostenoverschrijding kan bijdragen.
De kabel wordt geleverd in houten spoelen, golfdozen en rollen. De kabeleinden worden verzegeld met het plakband van BOPP en niet-hygroscopische verzegelende kappen om de kabeleinden tegen vochtigheid te beschermen. Het vereiste merken zal met een weerbestendig materiaal op outsides van trommel volgens de eis van de klant worden gedrukt.
 

Wij zijn een vervaardiging in dit ingediend vele jaren, kunnen wij onze klantenkabels met goede kwaliteit en prijs aanbieden.

Wij heten in binnen- en buitenland oprecht klanten welkom om met ons te onderhandelen en samen te werken!!!

 
Ongeveer ons
 
Opgericht in 2000, greep-. is een moderne onderneming die op grote schaal zich in R&D en productie van draad en kabel specialiseren. Het bedrijf heeft een geïsoleerde draadworkshop, een workshop van de laag voltagekabel, een workshop van de hoogspanningskabel en kabeltoebehoren, en een workshop van de koperverwerking. Het bestaat uit administratieve zakenafdeling, op de markt brengende afdeling, technologieonderzoek en ontwikkelingsafdeling, kwaliteitsbewakingsafdeling, die en financiert afdeling, materiële leveringsafdeling, veiligheidsproductieafdeling, enz., en heeft verkoop en de dienstorganisaties in 106 grote en middelgrote steden over het land plannen. De belangrijke producten van het bedrijf zijn: het rubber stak flexibele kabel, polyethyleen in de schede gestoken in de schede flexibele kabel, pvc geïsoleerde controlekabel, pvc geïsoleerde machtskabel, boven geïsoleerde kabel, aluminiumstreng en het aluminiumstreng van de staalkern, pvc geïsoleerde Schede (zachte) draad en kabel, enz., en concentreert zich op de de halogeen-vrije ontwikkeling en productie van laag-rook, laag-rook laag-halogeen, pre-takkabel en diverse vlam - vertrager, vuurvaste, het beschermen en andere speciale kabels tot meer dan 10.000 specificaties. De jaarlijkse productiecapaciteit kan 1 miljard yuans bereiken. De bedrijven kunnen volgens nationale of internationale normen produceren.