Bericht versturen
Qingdao Yilan Cable Co., Ltd. 86-- 18724796885 atwood.lee@hold-one.com
Iec 60331 Flame Retardant Cable Copper Conductor For Signaling / Mining

De Vlam van CEI 60331 - de Koperen geleider van de vertragerskabel voor het Signaleren/Mijnbouw

 • Hoog licht

  brand - vertragersdraad

  ,

  vlam - vertragersdraad

 • Naam van het product
  Vlam - vertragerskabel
 • kenmerk
  Brandbeveiliging, Lage lading
 • Toepassing
  Industriële
 • Leidingmateriaal
  Koper
 • Schedekleur
  Optionele
 • Isolatiemateriaal
  PVC
 • Merknaam
  HOLD-ONE
 • Min. bestelaantal
  100m
 • Prijs
  USD 0.87-2.66/M
 • Verpakking Details
  Houten trommel
 • Levertijd
  7 dagen na ontvangen storting
 • Betalingscondities
  L / C, T / T

De Vlam van CEI 60331 - de Koperen geleider van de vertragerskabel voor het Signaleren/Mijnbouw

laag voltagevlam - de kabel van de vertragersmacht

 

Vlam - vertragerskabel

 

Vuurvast en brand - de scheden van de vertragerskabel zijn ontwerp om zich tegen verbranding te verzetten en de propagatie van vlammen te beperken. De lage die rookkabels hebben een schede wordt ontworpen om de hoeveelheid rook en giftige die halogeengassen te beperken tijdens brandsituaties wordt verspreid.

 

De vlam - vertrager - voor gebruik in brandsituaties wordt ontworpen waar de verspreiding van vlammen langs een kabel die leidt moet worden opgehouden
Vuurvast (FR) - de kabels worden ontworpen om kringsintegriteit van die essentiële hulpdiensten tijdens de brand te handhaven
Lage Rook en Damp (LSF) - de brandwonden met zeer weinig rook en dampen in vergelijking met standaardpvc, dampen kunnen halogenen bevatten
Lage Rook Nul Halogeen (LSZH) - wanneer brandwonden er zeer weinig rook en dampen zijn (in vergelijking met standaardpvc bevatten de dampen geen halogenen

 

Toepassing

 

Geschikt voor openlucht olie-bestand milieu, zware materiaalverbinding, kan ook voor handbediende op zwaar werk berekende machtshulpmiddelen, elektrische materiaalwasmachines op grote schaal, heftoestel, vibrators, grote lampen, behandelingsmateriaal, medische apparatuur, kantoorbenodigdheden, enz. worden gebruikt.

 

Speciale Eigenschappen

 

1. voor het beschermde vaste leggen in pijpen of eenheden en als motor liet de verbindende kabel tot 1,000 V toe

2. vrij van lak het beschadigen substanties en silicone (tijdens productie)
3. ozon bestand acc. aan EN 60811-2-1

 
VERPAKKING EN HET VERSCHEPEN

Wij kunnen de striktste afleveringsschema's ontmoeten volgens per inkooporder. Het ontmoeten van de uiterste termijn is altijd met hoogste prioriteit aangezien om het even welke vertraging in de levering van kabel tot algemene projectvertraging en kostenoverschrijding kan bijdragen.
De kabel wordt geleverd in houten spoelen, golfdozen en rollen. De kabeleinden worden verzegeld met het plakband van BOPP en niet-hygroscopische verzegelende kappen om de kabeleinden tegen vochtigheid te beschermen. Het vereiste merken zal met een weerbestendig materiaal op outsides van trommel volgens de eis van de klant worden gedrukt.
 

Wij zijn een vervaardiging in dit ingediend vele jaren, kunnen wij onze klantenkabels met goede kwaliteit en prijs aanbieden.

Wij heten in binnen- en buitenland oprecht klanten welkom om met ons te onderhandelen en samen te werken!!!

 
Ongeveer ons
 
Opgericht in 2000, greep-. is een moderne onderneming die op grote schaal zich in R&D en productie van draad en kabel specialiseren. Het bedrijf heeft een geïsoleerde draadworkshop, een workshop van de laag voltagekabel, een workshop van de hoogspanningskabel en kabeltoebehoren, en een workshop van de koperverwerking. Het bestaat uit administratieve zakenafdeling, op de markt brengende afdeling, technologieonderzoek en ontwikkelingsafdeling, kwaliteitsbewakingsafdeling, die en financiert afdeling, materiële leveringsafdeling, veiligheidsproductieafdeling, enz., en heeft verkoop en de dienstorganisaties in 106 grote en middelgrote steden over het land plannen. De belangrijke producten van het bedrijf zijn: het rubber stak flexibele kabel, polyethyleen in de schede gestoken in de schede flexibele kabel, pvc geïsoleerde controlekabel, pvc geïsoleerde machtskabel, boven geïsoleerde kabel, aluminiumstreng en het aluminiumstreng van de staalkern, pvc geïsoleerde Schede (zachte) draad en kabel, enz., en concentreert zich op de de halogeen-vrije ontwikkeling en productie van laag-rook, laag-rook laag-halogeen, pre-takkabel en diverse vlam - vertrager, vuurvaste, het beschermen en andere speciale kabels tot meer dan 10.000 specificaties. De jaarlijkse productiecapaciteit kan 1 miljard yuans bereiken. De bedrijven kunnen volgens nationale of internationale normen produceren.