Bericht versturen
Qingdao Yilan Cable Co., Ltd. 86-- 18724796885 atwood.lee@hold-one.com
Single Multi Core High Temperature Cable Insulation Resistance ≥ 10000 MΩ

Enige Multi de Isolatieweerstand Op hoge temperatuur ≥ 10000 MΩ van de Kernkabel

 • Hoog licht

  belden kabel op hoge temperatuur

  ,

  temperatuur bestand kabel

 • Buitenschedemateriaal
  Koper
 • Nominale spanning
  600/1000V
 • Geschat het werk voltage
  Lichte Ladings500v Zware Lading 750V
 • Isolatieweerstand
  ≥ 10000 MΩ
 • standaard
  JG/T 313-2011
 • Nominale stroom
  enig-kern 25-1800 A multi-core 16-500 A
 • Buitenschede
  Facultatief vanaf verzoek
 • Plaats van herkomst
  China
 • Merknaam
  HOLD-ONE
 • Certificering
  BS/IEC/CCC
 • Min. bestelaantal
  1.000 m
 • Prijs
  USD( 1-300) per meter
 • Verpakking Details
  Broodje of staal houten trommel
 • Levertijd
  15-20 dagen
 • Betalingscondities
  Western Union, MoneyGram
 • Levering vermogen
  50km per week

Enige Multi de Isolatieweerstand Op hoge temperatuur ≥ 10000 MΩ van de Kernkabel

Het mineraal isoleerde Flexibel Uitstekend de Beveiligingsbezit Op hoge temperatuur van de Kabelbttz Reeks

 

De kabelbouw op hoge temperatuur, van leider aan het isoleren van systeem, is geschatte 125°C, 150°C, 200°C, 250°C, omvatten de Producten van 450°C en 550°C.-gevlecht, braidless silicone (SRML), TGGT en MG-types.

 

Kabel op hoge temperatuur

 

De Kabel op hoge temperatuur is essentieel in een brede waaier van toepassingen, met inbegrip van industrieel, huishouden en commerciële ovens, in het koken en in het drogen van materiaal, in chemische verwerking en in medische apparatuur (b.v. in chirurgische apparaten die sterilisatie in een autoclaaf vereisen).

 

Wij kunnen douane draad en kabel vervaardigen om werkende temperaturen te behandelen die zich van -60° Celsius tot +1200° Celsius uitstrekken. Wij vervaardigen kabel ook op hoge temperatuur om aan een brede waaier van toepasselijke UL-normen te voldoen. Wij bieden multi-paar en verdraaide de types van paarkabel en multi-conductor kabels, geïsoleerd aan allen zoals nodig voor de bijzondere toepassing. Wij kunnen een waaier van douanekabel van 2 leiders bij .050 ″ aan complexere multi-conductor kabels met maximaal 36 leiders van gemengde types vervaardigen.

 

 

Structuur van flexibele vuurvaste kabel

 

1. Kabelleider: het wordt samengesteld uit vastgelopen koperdraden, met gunstig flexural bezit

 

2. Isolatielaag: het keurt bestand anorganische isolerende materialen op hoge temperatuur goed

3. Koperschede: kopermaterialen, door het speciale machinaal bewerken, met gunstig flexural bezit. gebruikt als PE draad.

4. Buitenschede: het wordt gemaakt van kunststoffen van laag-rook niet-giftigheid, met gunstige corrosiebescherming.

 

De kabelbouw op hoge temperatuur, van leider aan het isoleren van systeem, is geschatte 125°C, 150°C, 200°C, 250°C, omvatten de Producten van 450°C en 550°C.-gevlecht, braidless silicone (SRML), TGGT en MG-types.

 

Wij zijn een vervaardiging in dit ingediend vele jaren, kunnen wij onze klantenkabels met goede kwaliteit en prijs aanbieden.

Wij heten in binnen- en buitenland oprecht klanten welkom om met ons te onderhandelen en samen te werken!!!


Ongeveer ons

Opgericht in 2000, greep-. is een moderne onderneming die op grote schaal zich in R&D en productie van draad en kabel specialiseert. Het bedrijf heeft een geïsoleerde draadworkshop, een workshop van de laag voltagekabel, een workshop van de hoogspanningskabel en kabeltoebehoren, en een workshop van de koperverwerking. Het bestaat uit administratieve zakenafdeling, op de markt brengende afdeling, technologieonderzoek en ontwikkelingsafdeling, kwaliteitsbewakingsafdeling, die en financiert afdeling, materiële leveringsafdeling, veiligheidsproductieafdeling, enz., en heeft verkoop en de dienstorganisaties in 106 grote en middelgrote steden over het land plant. De belangrijke producten van het bedrijf zijn: het rubber stak flexibele kabel, polyethyleen in de schede gestoken in de schede flexibele kabel, pvc geïsoleerde controlekabel, pvc geïsoleerde machtskabel, boven geïsoleerde kabel, aluminiumstreng en het aluminiumstreng van de staalkern, pvc geïsoleerde Schede (zachte) draad en kabel, enz., en concentreert zich op de de halogeen-vrije ontwikkeling en productie van laag-rook, laag-rook laag-halogeen, pre-takkabel en diverse vlam - vertrager, vuurvaste, het beschermen en andere speciale kabels tot meer dan 10.000 specificaties. De jaarlijkse productiecapaciteit kan 1 miljard yuans bereiken. De bedrijven kunnen volgens nationale of internationale normen produceren.