Bericht versturen
Qingdao Yilan Cable Co., Ltd. 86-- 18724796885 atwood.lee@hold-one.com
Custom XLPE LSZH Cable , Low Smoke Cable XLPE Environmental Protection

Douanexlpe LSZH Kabel, de Lage Milieubescherming van de Rookkabel XLPE

 • Hoog licht

  LSZH-Machtskabel

  ,

  xlpe lszh kabel

 • Functie
  Bescherming van het milieu
 • formaat
  1.5-800mm2
 • kleur
  Op maat
 • Monster
  gratis
 • Nominale spanning
  600/1000V
 • standaard
  IEC60502-1, IEC61034, IEC60754
 • Testvoltage
  3.5KV/5min
 • Plaats van herkomst
  China
 • Merknaam
  HOLD-ONE
 • Certificering
  PCCC/ISO/CE/KEMA
 • Min. bestelaantal
  300 m
 • Prijs
  USD 0.5-50/meter
 • Verpakking Details
  Berokings Houten Trommel of Aangepast
 • Levertijd
  vanaf vereiste
 • Levering vermogen
  500KM PER MAAND

Douanexlpe LSZH Kabel, de Lage Milieubescherming van de Rookkabel XLPE

De Kabel van de douanexlpe Isolatie, de Milieubescherming van de Koperen geleiderkabel

 

ZHLS-de kabels of de halogeen vrije kabels hebben vlam - vertragerseigenschappen, die tot hen vaak maken vlam kabels - van de vertragers de lage rook (Fr-LS).

 

In tegenstelling tot pvc-kabels en die gemaakt van andere samenstellingen die enorme hoeveelheden dichte zwarte rook, giftige dampen veroorzaken en het zure gas wanneer blootgesteld aan brand, LSZH-kabels zeer lage niveaus van rook en giftige damp en geen zure gassen veroorzaakt. Zij zijn hoofdzakelijk halogeen vrije kabels. Zij worden daarom vaak binnen gespecificeerd, vooral op openbare gebieden, en op andere gevaarlijke milieu's en slecht geventileerde gebieden. Dit omvat auto's, vliegtuigen, spoorwegvervoer en schepen. De LSZH in de schede gestoken kabels worden algemeen gebruikt over tunnels en ondergrondse spoornetwerken.

 

productnaam Lage Rook Nul Halogeenkabel
productspecificatie 1.5mm 2.5mm 4mm 6mm 10mm 16mm 25mm 35mm 50mM
nominaal voltage 450750v
Het gewicht (kg/km) de meter van 5kg per100
leiderweerstand 4.61Ωkm

 

Toepassing

 

Lage Rook Nul wordt de Kabel van de Halogeenmacht gebruikt voor installatie in droge milieu's voor de bedrading van omhoog aanstekende inrichtingen en eenheden waar de waardevolle activa aan beschermd tegen verdere schade als gevolg van brand zijn. Deze types zijn geschikt om in buizen op en onder pleister, evenals in gesloten installatiebuizen te leggen.

 

- Hoge zuiverheids anaëroob koper

Hoge zuiverheid

Oxydatieweerstand

Elektrogeleidingsvermogen

Sterke huidige lcadcapaciteit, laag weerstandsvermogen. de graadkoper 99,99% van het hoge zuiverheidskoper

 

- De excentriciteit is laag, dik gelijk en dun

Verhinder analyse

Veiligheidswaarborg

Keur geavanceerde materiaaltechnologie goed om loweccentricity van draad en zelfs dikte te waarborgen. Verhinder effectief elektroanalyse om de veiligheid van uw familie te verzekeren.

 

- Vlam - vertrager en Milieuvriendelijk pvc

milieubescherming

Flexibel

Vlam - vertrager

Hoog gebruik - de kwaliteit het milieubescherming materiaal, weigert aan userecycled plastieken, heeft goede flexibiliteit, vlam - vertrager, niet gemakkelijk te breken, vlotte lijnkleur, veiligheid en milieubescherming,

 

Wij zijn een vervaardiging in dit ingediend vele jaren, kunnen wij onze klantenkabels met goede kwaliteit en prijs aanbieden.

Wij heten in binnen- en buitenland oprecht klanten welkom om met ons te onderhandelen en samen te werken!!!

 
Ongeveer ons
 
Opgericht in 2000, greep-. is een moderne onderneming die op grote schaal zich in R&D en productie van draad en kabel specialiseren. Het bedrijf heeft een geïsoleerde draadworkshop, een workshop van de laag voltagekabel, een workshop van de hoogspanningskabel en kabeltoebehoren, en een workshop van de koperverwerking. Het bestaat uit administratieve zakenafdeling, op de markt brengende afdeling, technologieonderzoek en ontwikkelingsafdeling, kwaliteitsbewakingsafdeling, die en financiert afdeling, materiële leveringsafdeling, veiligheidsproductieafdeling, enz., en heeft verkoop en de dienstorganisaties in 106 grote en middelgrote steden over het land plannen. De belangrijke producten van het bedrijf zijn: het rubber stak flexibele kabel, polyethyleen in de schede gestoken in de schede flexibele kabel, pvc geïsoleerde controlekabel, pvc geïsoleerde machtskabel, boven geïsoleerde kabel, aluminiumstreng en het aluminiumstreng van de staalkern, pvc geïsoleerde Schede (zachte) draad en kabel, enz., en concentreert zich op de de halogeen-vrije ontwikkeling en productie van laag-rook, laag-rook laag-halogeen, pre-takkabel en diverse vlam - vertrager, vuurvaste, het beschermen en andere speciale kabels tot meer dan 10.000 specificaties. De jaarlijkse productiecapaciteit kan 1 miljard yuans bereiken. De bedrijven kunnen volgens nationale of internationale normen produceren.