Bericht versturen
Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Qingdao Yilan Cable Co., Ltd. 86-- 18724796885 atwood.lee@hold-one.com
Nieuws Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - Het basisprincipe van het draadtrekken van de kabeltekening

Het basisprincipe van het draadtrekken van de kabeltekening

January 20, 2020

1. Het uitrekken zich van draad
Het uitrekken zich van de draad verwijst naar een drukverwerkingsprocédé waarin de draadspatie plastically door het matrijzengat onder een bepaalde trekkracht wordt misvormd om de sectie te verminderen en de lengte te verhogen.


2. Kenmerken van zich het uitrekken
(1) de uitgerekte draad heeft een vrij nauwkeurige grootte, is de oppervlakte vlot, en de vorm in dwarsdoorsnede kan worden gevarieerd.
(2) het kan draden van grote lengte en diverse diameters uitrekken.
(3) hoofdzakelijk in koude verwerking, zijn het tekeningsproces, de vorm en het materiaal eenvoudig, en de productieefficiency is hoog.

(4) het trekenergieverbruik is groot en de misvorming is beperkt.

 

3. Het principe om zich uit te rekken
Het uitrekken zich is een waaier van drukverwerking. Naast weinig het produceren van zeer weinig stof, is de volumeveranderingen tijdens het uitrekkende proces, zodat het volume van het metaal before and after zich het uitrekken wezenlijk gelijk.


4. Factoren die het uitrekken beïnvloeden zich
(1) koper en aluminiumstaaf (draad) materialen. Wanneer de andere voorwaarden hetzelfde zijn, is de treksterkte van de getrokken koperdraad groter dan dat van de getrokken aluminiumdraad, en de getrokken aluminiumdraad is gemakkelijk gebroken, zodat zou een grotere veiligheidsfactor moeten worden genomen wanneer het trekken van de aluminiumdraad.
(2) de treksterkte van het materiaal. Er zijn vele factoren voor de treksterkte van materialen, zoals de chemische samenstelling van het materiaal, het het kalanderen proces, enz., en de treksterkte is hoog wanneer de treksterkte hoog is.
(3) graad van misvorming. Groter de graad van misvorming, langer stijgt de lengte van de misvormingssectie van het matrijzengat, waarbij de positieve druk van het matrijzengat wordt verhoogd tegen de draad, de wrijvingskracht ook, en de trekkracht ook verhogingen.
(4) de coëfficiënt van wrijving tussen de draad en het matrijzengat. Groter de coëfficiënt van wrijving, groter de trekkracht. De coëfficiënt van wrijving wordt bepaald door de afwerking van het draad en vormmateriaal, de samenstelling en de hoeveelheid van het smeermiddel.
(5) de grootte en de vorm van de werkplaats en rangschikkend gebied van het gat van de draadmatrijs. Groter de het rangschikken streek, groter de trekkracht.
(6) de positie van de draadvorm. De ongepaste plaatsing van de draadvorm of het afschuinen van de vormbasis verhoogt ook de trekkracht. Ook beantwoorden de draaddiameter en de oppervlaktekwaliteit niet aan norm.
(7) externe factoren. De draad is niet recht, jitter van de draad tijdens het trekken van de draad, en de weerstand van de draadversie zal de trekkracht verhogen.