Bericht versturen
Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Qingdao Yilan Cable Co., Ltd. 86-- 18724796885 atwood.lee@hold-one.com
Nieuws Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - Samenvatting van draad en kabel het waterdicht maken vaardigheden

Samenvatting van draad en kabel het waterdicht maken vaardigheden

January 20, 2020

Iedereen weet dat het kabelwater een zeer ernstig probleem is. Soms denkt u u het goede waterdicht maken hebt gedaan, maar de kabel is nog in het water. Zo hoe krijgt de kabel in het water? Laat me aan u de redenen en de tegenmaatregelen voor de opname van het kabelwater introduceren.

 

1. Op het tijdstip van opslag: de onlangs gekochte machtskabel wordt verzegeld met plastic verzegelende kokers op beide einden, maar na een periode van gebruik, is de rest verpakt met plastic document, en de buitenkant is gebonden met een kabel. Verzegelen is niet goed, en de dagen zijn lang. De waterdamp zal in de kabel sijpelen.

2. Wanneer de kabel wordt gelegd: Wanneer de kabel wordt gelegd, wordt het kabelkopstation met plastic document wordt verpakt soms ondergedompeld in water om het water te maken de kabel ingaan die; wanneer de kabel wordt getrokken en door buizen geleid, soms voor komt de buitenschedebreuk.
3. Na het leggen: Het kabelkopstation wordt niet op tijd geproduceerd, zodat de open die kabelhaven aan de lucht lange tijd wordt blootgesteld, zelfs in water wordt ondergedompeld, zodat de waterdamp de kabel in grote hoeveelheden ingaat.

 

 

Nu ik de reden voor het water in de kabel ken, zijn er om het even welke reddingsmaatregelen? Momenteel, voor zover ik het weet, is er geen remedie, kan het slechts worden verhinderd. Er zijn verscheidene kleine suggesties en methodes om de opname van het kabelwater te verhinderen en te verminderen.

 

1. Het kabelkopstation zou moeten worden verzegeld. De kabeleinden die weg worden gezaagd, hetzij gestapeld of gelegd, moeten met een speciale kabel worden verzegeld om vochtigheidsinfiltratie te verhinderen.
2. Het kabelkopstation zou op tijd moeten worden geproduceerd nadat de draad wordt gelegd. Het versterken van het beheer van het kabelkopstation productieproces zodra de kabel het water ingaat, het vroegste analysefenomeen is vaak het kabelkopstation, zodat wordt het draadhoofd goed gemaakt en het algemene leven van de kabel kan worden uitgebreid.
3. De lange kabel keurt verscheidene lange kabels van de doos van de kabeltak goed, elk waarvan ongeveer 3.000 meters lang is. Voor zulk een kabel, naast de middenverbinding, worden één of twee dozen van de kabeltak gebruikt, zodra één van de kabels het water ingaat. , spreidt niet aan andere secties van de kabel uit.